Nytt samarbete med Amanzia

Image Description
Carlolof Borgudd 3 maj, 2021
Dela:

Det senaste årets digitaliseringsvåg har fått många organisationer att omvärdera de egna digitala lösningarna. Tröga och föråldrade verksamhetsverktyg byts ut mot nya och mer agila lösningar vilket även ställer krav på utveckling av befintliga verksamhetsprocesser.

Advince är ett managementkonsultföretag som erbjuder företag och organisationer verksamhetsutveckling, förändringsledning och implementering av rätt digital teknik. Våra seniora konsulter har omfattande erfarenhet från flertalet industrier, med handgriplig kompetens och förmåga att sätta sig in i och förstå behov och utmaningar.

Teknikkonsultbolaget Amanzia har en bred kompetens kring Microsofts molntjänster, den digitala arbetsplatsen och IT-säkerhet. Amanzias erfarna konsulter stärker upp på kundens sida i olika leveransprojekt eller i dialog med den tekniska driftleverantören.

Läs mer om Amanzia https://www.amanzia.se

Tillsammans breddar vi leveransen till kunderna, kan ta större åtagande, bli en partner till kunden samtidigt som vi stärker den gemensamma positionen på marknaden.

Vårt mål är att vi tillsammans ska öka våra kunders konkurrenskraft, accelerera den digitala förändringen och ge stöd för hela förändringresan, gällande både teknik och människor.

Gillar du denna artikeln? Prenumerara på vårt nyhetsbrev.