Advince inleder ett samarbete med PipeChain

Image Description
Carlolof Borgudd 6 september, 2021
Dela:

Gemensamt förbättrar vi den digitala leveranskedjan

Den snabba utvecklingen inom digitalisering av leveranskedjan samt effekterna av Covid-19 på globala leveranskedjor har fått företag att inse den enorma betydelsen av en datadriven och smidig process. Särskilt drabbade är länder med ett stort beroende av import och export, till exempel Sverige.

Advince är ett managementkonsultföretag som erbjuder affärsutveckling, förändringshantering och implementering av lämplig digital teknik till sina kunder. Våra seniorkonsulter har lång erfarenhet från ett stort antal industrier, med praktisk kompetens och förmåga att bekanta sig med och förstå företagets behov och utmaningar.

PipeChain är ett svenskt företag som med sina SaaS-baserade och datadrivna leveranskedjor och materialplaneringsprocesser kompletterar företagens affärssystem över hela världen. En av deras styrkor är förmågan att uppnå full penetration av datadrivna, avvikelsefokuserade och samarbetsvilliga leveranskedjeprocesser från exempelvis alla materialleverantörer till sina kunder. Att kombinera dessa processer med PipeChains materialplaneringsprogramvara ger en kraftfull leveranskedjeposition.

Tillsammans skapar Advince och PipeChain ett team, där Advinces taktiska och strategiska supply chain-analys och förändringshantering sömlöst kompletteras av PipeChains omfattande ”hands-on” erfarenhet av att lansera globala datadrivna leveranskedjor. Vårt ömsesidiga erbjudande breddar och fördjupar omfattningen och garanterar därför resultat. Inte bara en lyckad implementering, utan en implementering som lyckas!

Gemensamt stärker vi våra kunders position

Vårt gemensamma mål är att tillsammans ge våra kunder en konkurrensfördel och effektivitet genom välgrundade förbättringsinitiativ inom leveranskedjan.

Läs mer på advince.se och pipechain.com

Gillar du denna artikeln? Prenumerara på vårt nyhetsbrev.