Frukostseminarium: Så utvecklar du en effektiv inköpsorganisation

—> Anmäl dig här! <—

Genom att förbättra processer och stöd för inköp kan de flesta organisationer spara advince_hypergenebetydande belopp. Offentlig verksamhet har dessutom lagförda krav att förhålla sig till.
Under ett frukostseminarium diskuterar och visar vi hur du bygger en effektiv inköpsorganisation och hur rätt systemstöd kan hjälpa inköpare i hela organisationen.

Seminariet i korthet

  • En inköpsorganisations förändringsresa – Advince delar med sig av praktiska råd
  • En större kommun i Mellansverige berättar hur de styr med produktgruppstrategier, inköpsanalys och decentraliserad uppföljning av inköp
  • Koll på läget med effektivt systemstöd för planering, uppföljning och analys med såväl verksamhetsplanering och uppföljning som budget och prognos

Tid & anmälan

STOCKHOLM – den 24 november kl. 8.00-10.00, frukost serveras från kl. 7.30, Hypergenes kontor, Kungsbroplan 1.

Seminariet genomförs i samregi med Hypergene. Hypergene är en webbaserad produkt för planering, uppföljning och analys. Med verktygets hjälp kan organisationer styra mot sina mål och nå en ny, högre nivå av prestation och effektivitet. Nyckeln är en produkt som rymmer tre samverkande och användarvänliga delar: Målstyrning, Budget och Prognos samt Uppföljning och Analys. Varje del står starkt på egna meriter, tillsammans utgör de en effektiv helhetslösning för verksamhetsstyrning.

Seminariet är kostnadsfritt och vänder sig till dig som arbetar med inköp inom såväl privat som offentlig verksamhet. Ta gärna med dig en kollega som är intresserad av ämnet.

Varmt välkommen!

—> Anmäl dig här! <—

Gillar du denna artikeln? Prenumerara på vårt nyhetsbrev.