Event

Information

2017-02-09
15:30
7A, Strandvägen 7A, Stockholm

Seminarium 9 februari: Digitalisering

Digitalisering, ibland kallat Digital Transformation, diskuteras just nu i alla företag och är ett högt prioriterat ämne för styrelser och ledningsgrupper i Sveriges företag och organisationer.

Samtidigt råder en viss förvirring om vad digitaliseringen egentligen innebär. Hur kan just vårt företag dra nytta av digitaliseringen? Var ska vi börja? Vilka mål ska vi sätta upp?

Talare

Gästtalare: Leif Östling
Fredrik Lagergren, SAM
Filip Ekstrand, Advince

Innehåll

Välkommen på vårt seminarium ”Digitalisering ur ett styrelse- och VD-perspektiv”. Med hjälp av Leif Östling, ordförande för Svenskt Näringsliv och före detta VD för Scania samt våra erfarna medarbetare Fredrik Lagergren (SAM) och Filip Ekstrand (Advince) tittar vi på digitaliseringen inte bara ur ett strategiskt perspektiv, utan även på vad som krävs av organisationen för att digitaliseringsstrategierna skall planläggas, initieras och bli verklighet.
——————————————————————————————————————
Leif Östling behöver ingen närmare presentation.

SAM och Advince har tillsammans mycket lång erfarenhet av att bistå ledande företag i förändringsprojekt som syftar till att konsistent prestera bättre än sina konkurrenter och därmed leverera maximal avkastning / värdeökning till sina ägare. Bland kunderna återfinns alla de ledande Private Equity-aktörerna i Norden och London, samt flera av Nordens ledande företag.
——————————————————————————————————————
Tid: 9 februari, kl. 15.30–19.00
Plats: 7A, Strandvägen 7A, Stockholm
Registrering från kl 1530, kaffe och förfriskningar
Seminariet startar kl 1600.

Anmäl dig på seminarium@advince.se redan idag!

Dela: