Event

Information

2021-01-21
16:00
Zoom

Inställt, återkommer senare under året. Lyckad digitalisering kräver kontroll på IT-spend

Ett webinarium om vikten av förståelsen av IT-kostnader vid digitalisering av verksamhetens affär

Förståelse för och transparens kring IT-kostnader är avgörande för att kunna skapa en samverkan mellan IT och verksamhetens affär samt för att möjliggöra en affärsdriven dialog. Ju snabbare digitalisering, desto större blir vikten av detta och här spelar samverkan mellan CIO och CFO en viktig roll.

En naturlig effekt av företags digitalisering är en ökning av verksamhetens IT-kostnader. Inte allt för sällan saknas dock en förståelse för vad som faktiskt driver dessa kostnader och det affärsvärde som skapas.

Vill du ta del av en dialog där vi belyser olika aspekter av hur en transparant bild av IT kostnader bidrar till effektiv exekvering? Anmäl dig då till detta webinarium och ta del av erfarenheter från Carlolof Borgudd managementkonsult från Advince Group, tidigare CIO/CFO från nordiska entreprenadföretag, och managementkonsult Maja Robertsson, tidigare CIO inom Retail/Oil & Gas, som utforskar ämnet och även presenterar ett verkligt case. Vi kommer att diskutera frågeställningar såsom:•Vad händer med utvecklingen av verksamhetens IT-spend när omvärlden digitaliseras?•Hur kommer rollen som CIO påverkas?•Vilka förutsättningar krävs för att bidra till god styrning av IT-spend och dess affärsvärde?

Datum och tid: Torsdagen den 21 januari klockan 16:00-17:00

Webinaret äger rum via Zoom, som kan laddas ner här. Möteslänk skickas ut separat. Din anmälan är inte bindande, utan bara till för att vi veta hur många som är intresserade av att komma och kunna skicka ut en länk till mötet.

Varmt välkommen med din anmälan!

Har du frågor?

Har du frågor? Kontakta gärna Alexander Orrgren, alexander.orrgren@knowit.se eller Carlolof Borgudd, carlolof.borgudd@advince.se.

På detta webinarium avböjer vi anmälningar från dig som representerar en konsult för eller leverantör av relaterade lösningar, då vi vill hålla sammanhanget så neutralt som möjligt. Vi hoppas få träffa dig vid annat tillfälle framöver.

Dela: