Event

Information

2019-11-19
15:30
Strandvägen 7A
Stockholm
Gratis

En effektiv Supply Chain! – med PipeChain och Advince

För att ett företag ska kunna nå en högre nivå av konkurrenskraft krävs en allomfattande förståelse av sin kärnverksamhet och hur man kan förändras. Supply chain är ett av de verksamhetsområden som de flesta företag missar potential värdeskapande och tillväxt.

PipeChain och Advince har tillsammans därför med hjälp av genomgående benchmarking och intervjuer med flera ledande personer och företag inom svenskt näringsliv tagit fram ett antal betydande nyckeltal för att mäta ett företags effektivitet i supply chain. Tillsammans med dessa nyckeltal vi vill presentera och diskutera flera olika åtgärdsförslag för verksamheter. Förslag med målet att effektivisera processer, sänka direkta kostnader och att frigöra kapital.

Vi vill därför varmt välkomna dig till ett högkvalitativt seminarium där tre av våra främsta experter inom supply chain vill hjälpa dig ska nytt värde och konkurrenskraft med hjälp av en effektiv supply chain.

Frågor vi kommer att besvara: 

  • Hur bedömer och mäter man effektivitet i Supply Chain?
  • Vilka KPI:er är i fokus? Hur kan digitala verktyg hjälpa till?
  • Hur förändrar man processen för att bli bäst i klassen?

Talare är Roland Jansson, Vice President på PipeChain samt våra erfarna medarbetare Måns Fajerson och Carlolof Borgudd från Advince.

Dela: